.

Breaking News

Tarkan Ne Ameliyatı Oldu - Hastalığı Ne ?

tarkan ameliyat hastalık nodül
Tarkan Ne Ameliyatı Oldu - Hastalığı Ne ?
Megastar Tarkan son günlerde adından ameliyat olmasıyla söz ettirdi. Sevenleri de sağlık durumunu ve ne ameliyatını olduğunu hastalığı ne gibi soruların yanıtlarını merak etti. Almanya konseri öncesinde ameliyat olan Tarkan taburcu olur olmaz konser için yola çıktı.

Tarkan Ne Ameliyatı Oldu
Pro. Dok. Mete Düren tarafından Acıbadem hastanesinde Troid Nodülü aldıran Tarkan'ın bu sorun sesine ve uykusuna etki ediyormuş. Bu durumdan rahatsız olduğu için nodülü aldıran Tarkan başarılı bir şekilde ameiyat olup taburcu edilmiş.

Troid Nodülü Nedir?
Tiroid nodülü ile guatr aynı şeyler değildir. Guatr tiroid bezinin bir kısmı ya da tamamının büyümesidir. ... Eğer bir tiroid nodülü söz konusu değilse guatr belirlendiğinde kötü huylu olup olmadığı genellikle araştırılmaz. Bazı guatrlarda bir veya birden fazla nodül bulunabilir.

Takan Tevetoğlu
Tarkan Tevetoğlu (d. 17 Ekim 1972), Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972'de Neşe ve Ali Tevetoğlu çiftinin çocuğu olarak Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletinde yer alan Alzey kasabasında dünyaya geldi. Neşe Tevetoğlu, Tarkan adlı çizgi roman karakterinden etkilenerek oğluna bu adı verdi. Tarkan'ın müziğe olan ilgisi ise çocukluk yıllarında başladı.

Toplam altı çocuğu olan aile, 1986'da Türkiye'ye döndü ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine yerleşti.Tarkan, lise hayatına burada başladı ve Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde eğitim alarak Türk Sanat Müziği hakkında bilgi sahibi oldu.
tarkan ameliyat hastalık nodül

Hiç yorum yok