.

Breaking News

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan Şampiyonu Kim Oldu


Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan Şampiyonu Kim Oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yıllardır reytinglerde büyük seyirci kitlesini etkileyen Survivor yarışması bu yıl Türkiye-Yunanistan olarak ekranlara geldi ve yine çok sevildi. Şimdi ise sezonu sonuna kadar izleyen seyircinin merak ettiği ise Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan kim kazandı şampiyonu kim oldu gibi sorular oldu. Birbirinden zorlu oyunlardan galip gelen ve diğer rakiplerini eleyerek finale yükselen isimler kimler oldu önce hep birlikte buna bakalım. Yarı final ve final heyecanını hangi yarışmacılar yaşadı isimleri nelerdi bir bakalım...

Türk Takımının Şampiyonu
YUSUF (finalist)
SEDA (finalist)
Bu akşam Türk takımının şampiyonu belli olacak. 

Yunan Takımının Şampiyonu 
DALAKA (Şampiyon)


Yapılan final oylamasında Yunanistan şampiyonu rakibinden daha fazla oy alarak Dalaka oldu. Türk takımından ise finale kalan Yusuf ve Seda oldu bu iki isimden en çok oyu alan ise Türkiye şampiyonu olacak. Böylece Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan şampiyonu kim oldu sorusu yanıtını bulacak. 

Survivor 2019 Finali Canlı
Bu akşam Tv8 de canlı olarak yayınlanacak olan bölümde Survivor 2019 türkiye şampiyonu belli olacak. Bodrum'da bir otelde yapılacak olan canlı yayın ile Seda'mı yoksa Yusuf'mu şampiyon oldu survivor 2019 kim kazandı  belli olacak. 

Hiç yorum yok