.

Breaking News

7. Koğuştaki Mucize Filmi Konusu ve Oyuncuları - Aras Bulut İynemli Yeni Filmi

7. Koğuştaki Mucize

7. Koğuştaki Mucize Filmi Konusu ve Oyuncuları - Aras Bulut İynemli Yeni Filmi

Son zamanların sevilen isimlerinden biri olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli yeni filmi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli yeni filmi 7. Koğuştaki Mucize yakında beyaz perdede yer alacak. Sinema seveler ise 7. Koğuştaki Mucize filminin konusunu ve oyuncularını araştırmaya başladı. Bizde sizlere film hakkında tüm detayları vereceğiz vizyon tarihi nedir, yönetmeni kimdir tüm detayları haberimizde bulabileceksiniz. Film ile ilgili ilk kareler sızmaya başladı ve detaylar yavaş yavaş geliyor. Yedinci Koğuştaki Mucize filmiyle ilgili tüm detaylar...

Yedinci Koğuştaki Mucize Filmi Konusu ve Oyuncuları
Baş rolünde Aras Bulut İynemli'nin olduğu film kısa süre sonra vizyona girip seyircisi ile buluşacak. 7. Koğuştaki Mucize'de İynemli ve Aksongur'a Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat, Serhan Onat gibi usta ve genç isimler eşlik edecek. 

7. Koğuştaki Mucize Filmi Konusu
Adalet arayışı içinde olan bir babanın kızına olan bağlılığı ve sevgisini çeşitli olaylar çerçevesinde anlatan film dram türünde büyük bir eser olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Muğla'da başlandı. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Mehmet Ada Öztekin'dir. Nisa Sofia Aksongur filmde Aras Bulut İynemli'nin kızını canlandıram isim oldu. 

aras-bulut-iynemli-aglatmaya-hazirlaniyor

Aras Bulut İynemli Kimdir ? 
25 Ağustos 1990'da doğdu. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği okumaktadır.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı.

Aras Bulut İynemli’nin Oynadığı Diziler
Çukur / Yamaç / 2017- Devam Ediyor.
İçerde / Umut, Mert / 2016 – 2017  
Maral: En Güzel Hikayem / Sarp Altan / 2015 
Muhteşem Yüzyıl / Şehzade Bayezid / 2013 – 2014
Öyle Bir Geçer Zaman ki / Mete Akarsu / 2010 – 2013
Arka Sokaklar / Şeref / 2009

Aras Bulut İynemli’nin Oynadığı Filmler
Pek Yakında / Konuk Oyuncu / 2014
Mahmut ile Meryem / Mahmut / 2013 
Tamam Mıyız? / İhsan / 2013


Hiç yorum yok