.

Breaking News

Afili Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

afili-ask-dizisinin-oyunculari-kimler-afilli-ask-konusu-ne

Afili Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Kanal D ekranlarında bu yaz başlayan ve ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan yaz dizilerinden biri de Afili Aşk dizisi oldu. Ekran başında ki seyirci ise Afili Aşk dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Bizde sizlere yaz aylarından en çok izlenen dizilerden biri olan Afili Aşk dizisini incelemeye aldık. Baş rollerinde kimler var yönetmen koltuğunda kim var senaristi kimdir tüm detayları sizler için bir araya getirdik. Fatih Ömer Enesoğlu dizinin yapımcılığını üstlenirken Rüya İşçiler ise senaryosunu yazdı. Yönetmen koltuğunda oturan isim ise Serdar Gözlekli.

Afili Aşk Dizisi Oyuncuları
Beğenilen dizinin baş rollerini Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul paylaşıyor. Bu isimlere eşlik eden oyuncular arasındausta oyuncular davar yeni yetişen oyuncular da var. Hem oyuncularıyla hemde fiziksel özellikleriyle dikkat çeken isimlere ise popülerlik açısından dizide yer verilmiş. Zeynep’in küçük abisini Uğur Uzunel, büyük abisini Taner Rumeli canlandıracak. Benian Dönmez, Yılmaz Kunt, Neşe Baykent, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Asena Tuğal, Umutcan Utubay.

Afili Aşk Dizisi Konusu
Ayşe sevdiği adamla evlenmek isterken abileri ise onu istemedikleri biriyle evlendirmek isterler. Abileri ise hayırsız iki farklı tiptir. Kendi çıkarları doğrultusunda Ayşe'nin bir evlilik yapmasını isterler. Bu durumdan rahatsız olan Ayşe mahalleden kaçar ve izini kaybettirir. Daha sonra çalışmak zorunda kalır ve bir fabrikada işe başlar burada ise onu bambaşka bir oyun bekler. Fabrikanın sahibinin oğlu ile zorla evlenir.
afili aşk

Hiç yorum yok